Kontakta oss!

 
 
 

Talang som passar dig perfekt

Efter snart 28 år i branschen så vet vi hur den fungerar och hur man undviker fallgropar. All den erfarenheten har vi byggt in i vårt banbrytande verktyg SmartMatch.

Det är detaljerna som gör skillnaden. SmartMatch sätt att sammanföra talanger och tjänster påminner om hur 100-meterslöparen förbereder sig inför ett lopp. All erfarenhet, all kunskap och alla tekniska moment är minutiöst genomarbetade vilket gör att loppet kan genomföras snabbare och med större precision. Något som uppskattas både av dig som söker jobb och vill få snabba besked och av dig som är arbetsgivare och vill ha rätt kompetens utan långbänk.

SmartMatch kartlägger önskemål, kunskaper och drivkrafter från alla parter i processen. Vi har precisa tillvägagångssätt för att nå rätt målgrupp, genomföra kvalitativa sökningar och göra smarta urval. Allt sker i parallella processer för att undvika dödtid. SmartMatch innefattar också en gedigen kvalitetssäkring med intervjuer, referenser och olika tester. Video är en annan funktion som har visat sig effektivt i urvalsprocesser och presentationer. Helt enkelt för att vi har enklare att tro på det vi ser med blotta ögat.

I grund och botten handlar SmartMatch om att göra matchningsprocessen till en lönsam affär för alla. Och tid är som bekant pengar. En rekrytering kan ibland ta några dagar beroende på hur tillgången på kandidater ser ut. Det är inte ovanligt att vi levererar vi rätt matchning redan inom ett dygn.

Publicerad: 2015-03-18